Blog

2015 Felt Bicycles

MTB Header Felt

Noen av 2015 modellene fra Felt er allerede tilgjengelig. Vi tar imot forhåndsbestillinger på følgende modeller ut desember 2014.

 

Felt Six 80

SIX 80

SIX – Series egner seg godt som førstesykkel på ungdomsstadiet. Billig og effektiv sykkel som tåler robust håndtering og skaper glede hos den enkelte ungdom på tur.

 

Felt 7 Sixty

7 Sixty

Felt sin 27,5″ heter Seven og er betegnet som en hardtail. Syklene leveres med en lett og stiv alu. ramme. Sykkelen leveres med komponenter fra Shimano ut fra hver enkelt modell. En egnet sykkelen for den viderekommede, men kan også være førtevalget til ungdommen i huset.

 

Felt Nine 6

Nine 6

Felt sin 29″ heter Nine og er betegnet som en hardtail. Sykkelen leveres med komponenter fra Shimano og SRAM og med rammestruktur fra alu. til karbon alt etter modell. Nine 6 utgaven kommer med karbonramme og Shimano komponenter.

 

Felt Edict 5

Edict 5

Edict er XC fulldemperen til Felt. Sykkelen kommer med 29″-hjul, og er utstyrt etter modelltyper med SRAM og Shimano. Edict fås med både Carbon og Alu. ramme. Edict 5 kommer med karbonramme, 100 mm FAST-suspension Technology og Shimano Deore.

 

Felt Compulsion 50

Comp 50

Compulsion er Felt sin AM 27,5″ fulldemper modell som kommer med 160 mm vandring og det berømte Equilink suspension technology. Compulsion 50 kommer med alu. ramme, 160 mm Equilink og Shimano Deore. Den perfekte sykkel for AM/DH entusiaster.

 

 

 

Share


Add Comment