Blog

2015 Landevei

poster

Når det gjelder landeveisyklene blir de fleste modellene tilgjengelig fra Mars-April 2015. Frem t.o.m  januar 2015 tar vi imot forhåndsordrer og her er noe av vårt utvalg.

 

Lapierre Pulsium 300

Pulsium 300

Lapierre Pulsium er nykommer i Endurance klassen. Sykkelen er bygd på samme ramme som FDJ benytter under de lange og krevende klassikerne. Pulsium kommer med nye SAT (Shock Absorption Technology).

 

Lapierre Xelius 200 EFI

Xelius 200 EFI

Den unike vekt/prestasjon ratioen er vanskelig å matche med noen annen sykkel. Xelius EFI er bygd på samme ramme som FDJ vant 34 ritt på i 2013. Syklene er nå kompatible med Shimano 11-speed Technology. Xelius 200 EFI er en fullkarbon racer bygd for ytelse og prestasjoner.

 

Lapierre Aircode 500 FDJ

Aircode 500 FDJ

Aircode er Lapierre sitt bidrag til Aero Road  konseptet.  Sykkelen kommer med en karbonramme bygd på FDJ’s prinsipper rundt effektivitet og aerodynamikk. Aircode 500 FDJ er utsyrt med Shimano Ultegra og Mavic Ksyrium Equipe WTS.

 

Felt Aero Road AR6

AR6

Etter mange timers testing i vindtunnel har Felt utviklet en Aero Road ramme som få kan matche. Dette er konkurransesykkel av ypperste klasse når det gjelder ytelse og kraftoverføring. AR6 kommer i Karbon utstyrt med Shimano Tiagra og Felt Aero Road R3.

 

Felt F4

FF4

Felt sin F-serie bygger på en ramme rundt de store Tourene i sykkelsportens historie. Tour d’France, Giro d’Italia etc…Med en sammensetning av UHC Performance Carbon og unike evne til kraftopptak er dette en av de beste syklene på landeveien. F4 kommer utstyrt med Shimano Ultegra STI og Shimano RS21.

Share


Add Comment