Blog

Kampanjetilbud på Balansesykler fra Rebel Kidz

I forbindelse med lansering av vår hjemmeside www.felt24.no kjører vi en kampanje på Balansesykler fra Rebel Kidz. Kampanjen varer fra 1/4 til 16/4 2014. Kampanjen gjelder for følgende produkt:


Balansesykkel fra Rebel Kids: kr 799,-

Rebel Kidz er en ny sykkelkolleksjon for gutter og jenter mellom to og fem. Løpesykler har blitt populære blant foreldre og barn – og med mange kule design blir ingen ønske utelatt, uansett om det er til en rosa prinsesse eller en tøff politimann. Disse syklene hjelper med å utvikle barnas motoriske ferdigheter og følelse av balanse. Det blir en enklere overgang til en pedalsykkel uten behov for opplæring med støttehjul. Å ta med en Rebel Kidz løpesykkel på tur er ganske enkelt utrolig moro for barna!

Send «Balanse» til aukra@felt24.no
Balanse/løpesykkel - Tre - Rebel Kidz - Flame

Sykkelhjelm fra BBB: kr 359,-

Denne hjelmen har 18 luftehull for god gjennomstrømning av luft. Enkel stramming i nakken sørger for god passform.

Reflex bak og insektsnetting foran. Med avtagbar skygge og In-molding gjør dette til en sikker og allsidig hjelm.

Send «Elbrus» til aukra@felt24.no
BBB hjelm kampanje

Sykkelhjelm fra BBB: kr 1359,-

Nye Icarus ble designet med ett mål for øye – å lage den beste hjelmen for profflagene som bruker BBB hjelmer i verdens hardeste konkurranser. Med AirFlow system for enda bedre ventilasjon. Ultrakompakt design med Spiderweb for best mulig aerodynamikk og lavest mulig vekt. Hjelmen holdes trygt på plass med FlexClose, et ergonomisk strammesystem for økt komfort når treningsøktene blir mange og turene lange.

Send «Icarus» til aukra@felt24.no
BBB Icarus hjelm

Share


Add Comment