Blog

Kløyvstien til Trollstigfoten

kløyv

Etter mye om og men er jeg endelig kommet i gang med stiturene igjen!

Eneste forskjellen fra i fjor er at Double Dee 70 er ankommet og den gir en ekstra boost for moroa sin skyld. Så til alle dere som er av oppfatning at Fat Bike er til for snø og vinterføre, er dette bare en brøkdel av hva du kan benytte en fat bike til :-)

Ukas store opplevelse på sykkelsetet var langs Kløyvstien på Åndalsnes. Fanntastiske forhold og et snev av varmere klima satte prikken på opplevelsen med tørre og fine forhold helt opp til Trollstigfoten. Omringet av fantasisk natur kan turen anbefales på det sterkeste. Stien krever ikke fulldemper men sannelig kan den tilføre mye morsomme innslag. Jeg personlig brukte fat bike på denne turen og det funket helt utemerket. Tipset om turen fikk jeg via facebookgruppa: “Stisykling Møre og Romsdal”. Jeg har lagt ut bilder fra turen på “Fat Bike Norge” og “Stisykling Møre og Romsdal” samt vår egen facebook side “Felt 24″.

Tiden for å dra ut med stisyklene igjen er rett rundt hjørnet og i den forbindelse har vi spennende nyheter som allerede er ankommet og vil ankomme den nærmeste måneden!

Hardtailene ankom i Mars så her er salget allerede i gang!

Kløyv2750Lapierre1

 

 

Share


Add Comment