Blog

Lapierre X-Control 827 Test

X-Control 827

Vi har nå hatt vår første prøvetur med vår X-Control 827 på Aukra.  Tirsdag ettermiddag satte jeg ut på en finfin prøvetur på ca 30 km med innlagt stopp på Aukras høyeste bergknaus, Jermannburet.

Jeg har gledet meg som et barn for å teste ut denne sykkelen og endelig fikk jeg muligheten. Det må bli noe flere turer før jeg kan skrive en avhandling om den men turen på tirsdag var ihvertfall en fornøyelig start.

Sykkelen responderte meget godt selv om jeg nå hovedsaklig benyttet meg hovedsaklig av asfalt, grusstier og lett terreng på denne turen. Sykkelen er utstyrt med Fox Float 32 CTD EVO demper med 120 mm vandring på det meste, det vil si at den kan rimelig godt tilpasses den kjørestilen du ønsker enten det er XC, Trail eller All Mountain. Foxdemperen responderte akkurat som forventet ihvertfall på min kjørestil og denne gang var det vel hovedsaklig stillet på XC som ble benyttet mest men fikk også anledning til å teste Trail-funksjonen litt også på vei ned fra bergknausen igjen.

Kan derfor si at sykkelen har levert så langt på en meget tilfredstillende måte og jeg vil tro at denne sykkelen har mye potensiale for  å gi komfortable turer på stier og i terrenget fremover for den som måtte ønske å benytte sykkelen til det.

Jeg kommer tilbake med flere rapporter etter vert.

 

Share


Add Comment