Blog

Rapport fra Val Gardena – Sella Ronda Hero

Da var vi tilbake etter noen fantastiske dager i Val Gardena. Mye gode opplevelser og rike erfaringer å ta med seg fra denne turen. Vi transporterte oss fra München med innleid buss til noe som jeg vil kalle det mest spektakulære og råeste arrangementet jeg noen gang har deltatt på. Sammen med vår reisepartner så startet dagen på fredag med gjennomkjøring av den siste delen av den 84 km lange løypa vi skulle gjennom på lørdag.

http://youtu.be/a7ZTIJHs0Xs

Her er noen bilder fra dag 1:

 

Val Gardena 1Val Gardena 2Val Gardena 3Val Gardena 4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dag 2 var rittdagen der alle grugledet seg til å stå på startstreken i vedens tøffeste MTB Marathon.

http://youtu.be/LJgKZeMKGeQ

Dag 3 var dagen derpå og vi kunne ikke la muligheten forsvinne foran nesen på oss “så vi tok på vårs tøyet og sykla avgårde!” Alt i alt vil jeg vel si at dette ble en perfekt dag for de fleste av oss der vi kosa oss både av/på sykkelsetet gjennom dagen og kvelden.

Val Gardena 5Val Gardena 7Val Gardena 8Val Gardena 9

Val Gardena 10Val Gadena 11

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dag 4 kan vel også klassifiseres som “dagen derpå!” Turen for noen av oss gikk opp med Gondolen til Seisser Alm. Fra toppstasjonen tok vi ut på en oppdagelsesferd uten sidestykke.

Val Gardena 12Val Gardena 13Val Gardena 14Val Gardena 15

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Til slutt er det bare å tilføye at denne turen blir også arrangert til neste år også der vi sterkt kan anbefale flere å være med Maxpulse til neste år.

Share


Add Comment