Kom i gang med nyttårsfortsettet nå og vi hjelper deg på veien.

Vi har et stort utvalg av leveringsklare 2015 Landevei og Cyclocross sykler, kanskje det kan hjelpe på motivasjonen ?

Felt og Lapierre sine cyclocross sykler er av ypperste klasse og er kjent for å være lette, håndterlige og holdbare sykler. De egner seg meget godt for de som ønsker å forlenge sesongen på landeveien og på nordvestlandets grusete stier. Setter du på piggdekk er det sykler som egner seg meget godt for helårssyklisten.

Sport, Endurance, Race, Aero?

Er dette kjente begrep for deg? La meg prøve å forklare litt nærmere:

Sport - Benevnelse på sykler fra Lapierre av modellen Audacio. Dette er en meget god førstesykkel for de som har lyst å prøve seg på landeveien. Du kan oppgradere etter hvert som du blir mer dreven. Syklene leveres med Aluminiumsramme og Carbongaffel utstyrt etter stigende modeller. Syklene er lette og håndterlige og egner seg godt for nybegynneren på Nordvestlandets landeveier. Syklene leveres med trippelkrank som gir deg et større utvalg av lette og tunge gir etter behov.

Endurance – Benevnelse på sykler som egner seg meget godt for den viderekommende syklisten på landeveien. Rammene er bygd for de lengre og krevende turene med fokus på comfort. En glimrende sykkel for de som har lagt sin elsk på naturopplevelser og deltakelse på lengre ritt som Styrkeprøven, Viking Tour, Bergen – Voss etc. I denne klassen kan jeg tilby sykler som Felt Z-series og Lapierre Sensium. Lapierre Pulsium er nykommeren for sesongen i denne klassen. Syklene kan leveres med et stort utvalg av utstyrallternativ alt etter type og modell. Shimano 105, Ultegra og SRAM er noen av alternativene.

Race – Benevnelse på sykler som egner seg for den aktive mosjonisten eller utøveren. Syklene er bygd på rammedesign utviklet av erfarne og tidligere aktive utøvere innenfor sykkelsporten. Med hovedfokus på prestasjoner og raske rittgjennomførelser har Lapierre og Felt utviklet mye erfaring innenfor sektoren og de er begge leverandører til Interkontinentale lag og PRO-Tour lag som FDJ. Rammene er bygd opp på bakgrunn av lagenes behov for prestasjoner i det mangfold av utfordringer de møter i de store tourene som AMGEN, Giro d’Italia, Tour d’France etc…Her er Felt Bicycles en av de mestvinnende lagene i fjorårets amerikanske serie med sin Felt F-series. Lapierre kan vise til store prestasjoner i tourene i en årrekke med sin Xelius EFI-ramme.

Aero – Er et forholdsvis nytt satsingsområde for Lapierre med fokus på FDJ’s kommende sesong. Felt er nok noe mer dreven på dette området siden de var en av de første til å presentere Aero-rammen så tidlig som i 2011. Felt Bicycles kan vise til sin AR-series som har blitt kåret til den beste og mest effektive  Aero-rammen som har vært produsert siden 2012. Det er gjort en rekke studier på aerodynamikk, effektivitet og stivhet i forbindelse med utviklingen av rammene fra både Felt og Lapierre. Felt leverte rammen som ble den mestvinnende rammen i Tour d’France i 2013 sammen med Team Argos Shimano. Kan Lapierre klare å oppnå noe tilsvarende med Aircode designet sitt og FDJ  i 2015?

Send oss en email dersom interessert her